88708356-7 رایان پویش
موضوعات خبری
جستجوی سریع
کلمه کلیدی :
مرتب سازی :
نحوه نمایش :
در طراحی یک سیستم امنیت فیزیکی – که سیتم های نضارتی (surveillance) اعم از CCTV و یا IP camera در این رده قرار دارند- متدولوژی های مشخصی از مراجع جهانی و یا منطقه ای نظیر IEEE,ANSI,BS و استاندارد اروپا مطرح شده است که به رغم وجود اختلاف جزیی در نحوه اجرای آن، روال و چهارچوب یکسانی را مطرح می نمایند. اساس این متدولوژی و طراحی یک سیستم نظارتی بدین قرار است.
نیاز سنجی اولیه (OR Level)
تبیین عمومی نیازهای امنیتی
نیاز سنجی ثانویه (OR Level 2)
تعریف دقیق نیازها
انتخاب تکنولوژی، توپولوژی شبکه جزئیات فنی دوربین ها و سایر تجهیزات
تحویل نهایی سیستم ارزیابی کارایی تجهیزات نصب شده
ابتدا شرح نیازهای آشکار و نهفته دپارتمانهای مختلف ذینفع (Stake holders) در پروژه با استفاده از پرسشنامه نیازسنجی (OR checklist) بدست   می آید. این پرسشنامه (OR checklist) در اختیار قرار قرار می گیرد. تا با مساعدت طراح نسبت به تکمیل آن اقدام نمایند. ملاحظات هر ذینفع و اولویت بندی خواسته ها در تهیه یک دیدگاه منطقی از نیازهای جمعی بسیار موثر است. از ترکیب این نیازمندیها و تعیین اولویتهای جزیی، نیازمندیها و اولویت های کل طرح، صورت بندی خواهد شد.
این پرسشنامه ها اساس طراحی قرار می گیرند تا موثرترین و به صرفه ترین عملکرد سیستم مشخص شود. طرفهای ذینفع پروژه در خلال تکمیل پروژه در خلال تکمیل پرسشنامه باید مشاوره کاملی ارائه گردد و اطلاعات لازم در اختیارشان قرار گیرد. لازم است قبل از انجام مراحل بعدی تاییدیه مسئولین ذیربط را برای این بخش احراز نمود.
نیاز سنجی ثانویه (OR level 2)
            عموما دوربین ها برای نظارت بر فعالیت های انسانی استفاده می شود. اما وضوح تصویر برای کاربردهای مختلف متفاوت است. برای مثال وضوح دوربین و در نتیجه پهنای باندی که اشغال می شود برای دوربینی که برای نظارت بر ترافیک شهری و آگاهی از حجم تردد شهری استفاده می شود، با دوربینی که پلیس راهنمایی برای قرائت پلاک اتومبیل خلافکار بکار می گیرد و نیز دوربینی که جهره فرد مجرم را برای پلیس شهری محرز می نماید متفاوت می باشد.
بر اساس آزمون کلاسیکی که به استاندارد Rotakin معروف شده مشاهده و رصد نمودن سوژه ها را در چهار دسته تقسیم بندی می نمایند و ترمینولوژی معین و تعریف شده ای را برای این چهار گونه وضع نموده اند.
1.   نظارت (monitoring): وقتی است که طول قامت یک سوژه منفرد معادل 5% طول تصویر صفحه مانیتور نظاذه گر را اشغال نماید. در این حالت نظاره گر قادر به تشخیص تعداد، جهت حرکت و سرعت سوژه ها خواهد بود.
2.   آشکار سازی (detect): در این حالت طول قامت سوژه 10% طول تصویر مانیتور را تشکیل می دهد. با چنین تصویری مثلا بعد از اعلان هشدار یک سیستم حفاظت پیرامونی میتوان تشخیص داد که آیا یک عامل انسانی به دیواره تماس داشته یا جانوری تصادفا به آن برخورد کرده است.
3.   تشخیص (recognize): در این وضعیت طول سوژه 50% طول مانیتور را شامل می شود و می توان با دقت نسبتا بالایی صاحب تصویر را با افرادی که می شناسیم وطابقت داد.
4.   شناسایی (identify): در این حالت طول قامت سوژه 120% طول مانیتور می باشد. و کیفیت تصویر و اجزای پیکر او در حدی است که بی تردید می توان شخص را شناسایی نمود. البته میزان نور محیط و زاویه سوژه نسبت به دوربین نیز در این امر دخیل است.
هدف از طرح این مطلب بطلان این نظریه است که در بسیاری از افراد ذینفع ولی غیر کارشناس رسوب نموده است که: خرید مدل هایی با وضوح بالاتر همیشه کمک به افزایش کارایی شخص نظاره گر می نماید.
واقعیت مطلب این است که بنابر نوع ماموریتی که هر کدام از ذینفع های پروژه بر عهده دارند باید نقطه دید مناسب برای آنان محاسبه نمود و دوربین متناسب با این کار را تعبیه نمد. بعلاوه انتخاب غلط دوربین با وضوح بالای بدون توجیح فنی، در میزان پهنای باند مورد نیاز، حجم ذخیره سازی و ... تاثیر گذار شده و هزینه های پروژه را بی جهت افزایش خواهد داد.
این نیاز به دو بخش تقسیم شده است:
در مرحله اول که OR level 1 نامیده می شود. چک لیستی در اختیار بخشهای ذینغع قرار می گیرد که تحلیل آن منجر به تعیین استراتژی و انتخاب تکنولوژی مناسب خواهد شد.
ترسیم تقشه محل
واضح سازی صورت مسئله
تهدیدها، دارایی ها، مقتضیات امنیتی
ذینفع
مسئولین سایت امور حراست
ارزیابی
معیارهای موفقیت
میزان بازداری تامین سلامت پیگرد نفوذگر
تعیین موثرترین راهکار
هرکدام از موارد فوق بحث های مفصلی را طلب می نماید که در حداکثر ایجاز بیان گردیده است. پس از پایان مراحل نیاز سنجی و مشخص شدن نیازمندیهای کلی گروه مرحله آنالیز طرح و اولویت بندی اجرایی آن انجام می شود. بعلاوه تحلیل مالی (financial analysis) نیز در این مرحله باید صورت گیرد تا بهترین تعدل بین بودجه و نیازها برقرار گردد. هزینه خرید تجهیزات، راه اندازی، آموزش پرسنل مسئول سیستم و تامین نگهداری آن، همگی باید در این مرحله ملحوظ گردد.
            اطلاعات حاصل از تحلیل طرح باید این توانایی را داشته باشد تا خریدار در مورد توانمند بودن سیتم پیشنهادی و قابل استفاده بودن آ» را برای حداقل یک دوره پنج ساله، قانع نماید.
یکی از مواردی که این روزها محل مناقشه قرار گرفته است مقایسه ایست که در ابتدای امر و قبل از نیازسنجی برای انتخاب دوربین IP و یا CCTV صورت می گیرد. و طرفداران هر کدام از این تکنولوژی ها دلایلی برای دفاع از محصولات خود ذکر می نماید. واقعیت مطلب از این قرار است که ورود دوربین IP مانند بسیاری از تکنولوژی هایجدید نتوانسته است دوربین های CCTV را از دور خارج نماید. چه از نظر تکنولوژیک و چه از نظر متدولوژی ارائه شده منحصرا این نیاز سنجی های سامانی است که ما را ملزم به انتخاب یکی از دو تکنولوژی و یا حتی تلفیقی از هر دوی آنها برای اهداف سازمان خواهد نمود.
معیارهای ارائه داده شده در تست Rotakin برای سیستم آنالوگ، PAL با وضوح تعریف شده 576 خط بدست آمده. در مورد سیستم های دیجیتال نیز معادل سازی آن بر مبنای شمارش pixel صورت گرفته است که فعلا از طرح آن خودداری می نماییم.
از پاسخگویی به سوالات چک لیست مرحله 2 نیازسنجی، جزئیات کافی جهت آنالیز و طراحی سیستم مناسب بدست می آید. این موارد را می توان به شکل زیر اختصارا بیان داشت.
 
 تعریف دقیق صورت مسئله
جایگاهی که حفاظت می شود
محیط پیرامونی، پارکینگ، قسمت پذیرش، صندوق مالی
فعالیت
دزدی، اوباشگری، حفظ نظم عمومی
هدف از مشاوره
شناسایی، آشکارسازی، نظارت
سرعت سوژه
قدم زدن
ثابت
متغییر
 
برای هر یک از موارد باید تکرار شود.
 
برا ی ملاحظات عملیاتی (مشاهده زنده)
چه کسی نظارت می کند
تیم تعلیم دیده افراد عادی
زمان نظارت
7*24
ساعات اداری، گاهگاهی
از کجا نظارت می شود
از محل کار از ، از راه دور، از وسیله متحرک
نوع واکنش
تماس با فرد مسئول
سرویس اورژانس
ملزومات سیستم
اعلام هشدار
دیداری، شنیداری، ترکیبی
صفحات نمایش
نوع،‌تعداد، سایز
ضبط تصاویر
کیفیت تصاویر، تعداد فریم در ثانیه، دوره نگهداری
آرشیو
نرم افزار نمایش مجدد
تسهیلات انتقال
دسترسی مرجع ثالث
ملاحظات مدیریتی
ملاحظات اداری
ظوابط اداری
مجوزهای لازم
 
ادامه نظارت
ملاحظات قانونی
 
پشتیبانی و نگهداری
تعمیرات، ارتقا، گارانتی، طول عمر
منابع
آموزش افراد
Documentation
منابع مصرفی
نمايش : 3344 تاریخ انتشار : 1392/10/01 امتیاز :
5.0
4 رای
نظرات توسط کاربران نگاشته شده است و مسئولیت آن بعهده نویسنده مطلب میباشد.
موضوع :
از طرف :
دفتر مرکزی : تهران خیابان وزرا کوچه سوم پلاک 25 واحد 15 | کد پستی: 151368339
تلفن تماس : 021-88708356 - 7 | شماره نمابر : 021-88708361 - 2
فروشگاه : تهران، خ جمهوری، بعد از پل حافظ، پاساژ نادری، ط همکف، واحد 15
تلفن تماس : 021-66744103 – 66744015
Copyright © 2010-2012 RPC.IR All rights reserved
Powered by CMSIRAN © 2012 - 2013

دوربین مداربسته, شبکه کامپیوتر ,صوت و پیجینگ ، باتری قلمی و نیم قلمی-اخبار-مقالات و آموزش مربوط به دوربین مداربسته-مطالعاتی در متدولوژی طراحی سیستمهای دوربین نظارتی رایان پویش, دوربین مداربسته, دوربین مدار بسته, صوت و پیجینگ, دوربین مدار بسته زنیت, دوربین مدسامسونگ,ذخیره ساز,دوربین تحت شبکه,دوربین IP,دوربین مداربسته،دوربین مدار بسته،رایان پویش،زنیت,دوربین,انتخاب,ملاحظات,استفاده,پرسشنامه,مانیتور,تکنولوژی,متدولوژی,نمایند,نیازهای

نماینده انحصاری دوربین مداربسته CCTV سامسونگ Samsung،زنیت Zenit،ایکس گارد XGuard,کابل کواکسیا Coaxial زیمنس,Computer IT تجهیزات شبکهLan & Wan Networking ,سیستم Paging پیجینگ Show

Powered by CMSIRAN © 2002 - 2025